"De raket van Kuifje"

Samen met echtgenote Mirjam Goes is hij al 15 jaar het hart en de ziel van Essentiedenkers, een organisatie die bedrijven in verandering helpt en daarbij de focus legt op de menselijke kant van het verhaal. “Wij zorgen voor de juiste verbinding binnen en buiten de teams,” aldus Edwin Claassens. “Verbinding is nu eenmaal de onmisbare factor om samen een succesvolle verandering te creëren. Transformeren kan dan verrassend leuk zijn.”

“Merk je de gele bal op in het logo van Essentiedenkers?” gaat Edwin verder. “Dat is onze mascotte. Leidt een eigen leven. Sla er onze website en LinkedIn op na, dan weet je meteen waar de bal is en dus ook waarmee we bezig zijn op het moment van de foto. De bal verbindt ons met onze volgers. Precies waar we met Essentiedenkers op uit zijn.”

Het motief van trui Bob van Jacki Collet doet Edwin glimlachen. “Op het eerste gezicht had ik iets van ok, rechthoeken. Niet zo bijzonder. Tot ik de trui aantrok en mijn armen zag! Heel tof hoe zo’n eenvoudig motief het lichaam volgt en optisch vervormt. Zo moet Kuifje ook gekeken hebben naar zijn raket naar de maan!”

Jacki’s sjaal Hector daarentegen, stelt hem meteen gerust. “Doet vertrouwd aan, comfortabel ook. “Helemaal geen flubberding om je nek. Dat geeft me een prettig gevoel. Ik hou ‘m.”

Meer info?
Essentiedenkers

T: +32 (0)0488 81 70 08
E: edwin@essentiedenkers.be
W: www.essentiedenkers.be


Trui Bob is beschikbaar in de maten M, L, XL en XXL
Sample maat M zoals op de foto’s: schouderbreedte 44 cm, armlengte: 67 cm
Afmetingen sjaal Hector: L: 200 x B 32 cm

Kleuren: zwart/antraciet, lichtgrijs/kaki, aqua/petrol
Samenstelling: 70 % VI - 30 % PL (elastisch, superzacht, heerlijk licht en comfortabel, kleur- en vormvast)
Kort wassen op 30° C, plat drogen aan de lucht, eventueel strijken op lauwe temperatuur

Prijs trui Bob: € 689
Prijs sjaal Hector: € 299

‘Bob & Hector’ zijn enkel hier en nu te koop in presale. Bestellen en meer info op elke@welove.bePopulaire posts